Breukelen,
02
mei
2016
|
11:39
Europe/Amsterdam

Lean Experience Days 2016

Wat is de Return on Investment van Lean?

Op 27, 28 en 29 juni vindt hét jaarlijkse congres plaats voor Lean Nederland: de ‘Lean Experience Days 2016’. Deze 12e editie staat volledig in het teken van de Return On Investment (ROI) van Lean. Vele organisaties doen iets met Lean, maar wat levert Lean op? De Lean Experience Days vinden voor het eerst plaats op Nyenrode Business Universiteit en worden georganiseerd door het Nyenrode Lean Institute en het Lean Management Institute.

Lean Nederland naar hoger plan
René Aernoudts, directeur van het Nyenrode Lean Institute en Lean Management Instituut, vertelt: “Op de Lean Experience Days wordt echt de verbinding gemaakt tussen de business en Lean. Een succesvolle Lean-transformatie kenmerkt zich door: scherp geformuleerde vraagstukken, goed doordachte interventies, opleidingen die mensen stimuleren tot ander gedrag en leiderschap dat zich uit in het werk echt anders doen: vanuit passie en klantwaarde. Via het congres bieden wij een platform voor iedereen die actief is op het gebied van Lean. Niet alleen via de wetenschap, maar juist ook door kennis te delen uit real-life Lean-cases. Ons doel is om Lean Nederland naar een hoger plan te tillen. Die kansen liggen er. Ik merk dat er veel vragen zijn, met name op het gebied van ROI. Hoe weet je wat een Lean-transformatie gaat opleveren? Kun je de koppeling maken tussen opleiding en omzet? Wat betekent dit voor de inrichting van Lean binnen mijn bedrijf? Op al deze vragen, zowel op strategisch, tactisch als op operationeel niveau, krijgt u op de Lean Experience Days een antwoord.”

Programma
De Lean Experience Days is het enige congres dat een compleet en veelzijdig programma biedt op een Lean-wijze. Deelnemers kunnen zich in 1, 2 of 3 dagen naar keuze volledig onderdompelen in Lean. Zij kunnen leren van internationale Lean-goeroes zoals John Shook, Orry Fiume en professor Arnaldo Camuffo, en kennis uitwisselen met ervaren Lean-implementators uit diverse bedrijven. Onderdeel van het programma zijn simulaties, open-space-sessies, workshops, real-life cases en de ruimte om te netwerken. Bekijk het volledige programma.

 

Ga naar www.nyenrode.nl/lean-experience voor meer informatie over de Lean Experience Days.

 

Contactpersoon
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws