Breukelen,
26
april
2017
|
11:22
Europe/Amsterdam

Seminar met Guus Hiddink over leidinggeven aan winnende teams

Nyenrode Sports Seminar behandelt leiderschap, herhaald presteren en maatschappelijk ondernemerschap

Samenvatting

Waarom blijft de ene organisatie langdurig succesvol, terwijl soortgelijke uiteenvallen en verdwijnen? Waardoor weet die ene persoon zijn succes te herhalen, terwijl eigenlijk niemand dat verwachtte? En hoe kan het dat sommige sportteams decennialang een legacy weten na te laten die veel verder gaat dan alleen winnen? Dat zijn enkele vragen waar deelnemers van het seminar 'Leidinggeven aan Winnende Teams’ van Nyenrode Sports antwoord op krijgen.

Leidinggeven aan winnende teams
Tijdens dit seminar spreken Guus Hiddink, Mark Tuitert, Bas Kodden, Toon Gerbrands, Mart de Kruif en Claudia Bokel over ‘leidinggeven aan winnende teams’ voor organisaties. Deelnemers leren door middel van praktijkvoorbeelden, academische theorie en de persoonlijke ervaringen van de verschillende sprekers. Met als resultaat dat de deelnemers als leidinggevende of ondernemer meer duurzame impact voor hunzelf, de organisatie en de omgeving realiseren.

Ontwikkeling als leider
Bartel Berkhout, Director Nyenrode Sports, zegt trots: ‘In het Seminar Leidinggeven aan Winnende Teams krijgen managers en ondernemers de kans zichzelf te ontplooien op thema’s als verbindend leiderschap, herhaald presteren en maatschappelijk ondernemerschap. Daarnaast leren ze meer over winnende personen en teams: van winnen naar winnen!’

Het seminar biedt de mogelijkheid om samen met de sprekers en deelnemers in te gaan op eigen business cases. Ook is er tijdens het seminar de gelegenheid om ideeën uit te wisselen en te netwerken.

Het seminar is op 11 mei 2017 en is ontwikkeld voor managers, executives en ondernemers die werkzaam zijn in het bedrijfsleven, wetenschap en sport en die zichzelf willen ontwikkelen en streven naar betere teamprestaties. Meer informatie en aanmelden op nyenrode.nl/winnendeteams of bekijk hier de brochure

Contactpersoon
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws