Breukelen,
31
maart
2016
|
16:43
Europe/Amsterdam

Opknapbeurt studentenhuisvesting Kuneman

Dit voorjaar wordt gebouw Kuneman van de studentenhuisvesting op de Nyenrode-campus opgeknapt. De daken worden gerenoveerd en ook wordt aan de buitenkant schilderwerk verricht. De studentenwoningen zullen ook worden voorzien van dubbelglas.

Ook het interieur van gebouw Kuneman ondergaat een metamorfose. Zo worden de vensterbanken vernieuwd, krijgt het gebouw nieuwe vloerbedekking en worden in de kamers nieuwe gordijnrails geplaatst. Ook aan de binnenkant wordt gebouw Kuneman voorzien van een frisse laag nieuwe verf. Naast deze verbeteringen worden ook de waterinstallaties en de legionellabeheersapparatuur vernieuwd.

De opknapbeurt van gebouw Kuneman is onderdeel van een boost die op dit moment aan de campus wordt gegeven. Daar hoort ook het recent vernieuwde rostrum bij, de renovatie van de sporthal, de nieuwe wasserette en de upgrade die de mensa heeft ondergaan. Eerder zijn ook de studentenwoningen Weijer (2013), Klaasesz (2014) en Philips (2015) opgeknapt. Voor 2017 staat de renovatie van gebouw Postma gepland. Deze gebouwen van de studentenhuisvesting zijn net als gebouw Kuneman vernoemd naar Founding Fathers van Nyenrode Business Universiteit.

Vanaf deze zomer zal de campus naast de studenten van de full-time MSc in Management en de studenten van de International MBA ook een nieuwe groep huisvesten. Dat zijn de studenten van Bachelor in Business Administration. Die opleiding gaat in augustus van start.

Contactpersoon
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws