Breukelen,
20
januari
2015
|
14:39
Europe/Amsterdam

Open Programma Nyenrode Lean Institute

Lean leren, Lean leiden, Lean zijn

Naast in-company trainingen biedt het Nyenrode Lean Institute vanaf nu ook een open programma aan. Het programma, dat start op 27 en 28 januari 2015, is bedoeld voor implementatie-verantwoordelijken en besluitvormers op uitvoerend en hoger management niveau. Tijdens het 2-daagse open programma zullen de basisprincipes van Lean Management door ‘zelf ervaren en doen’ geleerd worden.

Voortdurende sturing op procesoptimalisatie en op de kwaliteit van uw producten en diensten helpen uw organisatie om concurrerend te blijven. Het Nyenrode Lean Institute biedt als enige in Nederland de mogelijkheid om deelnemers te laten ervaren hoe strategische Lean doelstellingen op de werkvloer uitwerken. Door Lean Management te integreren in het DNA van uw organisatie, neemt de klanttevredenheid toe én de betrokkenheid van uw werknemers en kunt u uw concurrentiepositie verstevigen. De praktijk leert dat Lean Management daadwerkelijk moet worden ervaren om onderdeel te kunnen worden van de cultuur van uw organisatie.

Het 2-daagse open programma is gericht op  implementatie-verantwoordelijken en besluitvormers op uitvoerend en hoger management niveau die Lean Management binnen hun organisatie willen integreren of hun Lean Management programma naar een hoger niveau willen tillen. Het programma staat niet open voor externe consultants.

Het Nyenrode Lean Institute kent twee simulatie-omgevingen, de assembly floor en de bank office. In beide simulatie-omgevingen leren deelnemers om Lean Management in de praktijk toe te passen, waarbij Experiential Learning de rode draad vormt. Zij kunnen daardoor direct waarnemen waar verbeteringen mogelijk zijn en op een andere manier leren werken. De deelnemers ervaren hoe zij regie kunnen voeren over de invoering van Lean Management, op welke manieren processen worden georganiseerd en welke verantwoordelijkheden de werknemers dragen op de werkvloer.

Het volgende open programma is ook al gepland en wordt gehouden op 3 en 4 juni 2015.

Meer weten?
Als u meer wilt weten over het Open Programma van het Nyenrode Lean Institute op 27 en 28 januari of op 3 en 4 juni bezoek dan de website en download de brochure: www.nyenrode.nl/lean.

Contactpersoon
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws