Breukelen,
29
november
2016
|
15:36
Europe/Amsterdam

Nyenrode-studenten in employability top 3 bij Nederlandse recruiters

Het wereldwijd gelezen magazine Times Higher Education heeft een lijst uitgebracht waarbij recruiters konden aangeven van welke universiteit afgestudeerde studenten het meest populair zijn om te werven, ook wel ‘employability’ genoemd. Op deze lijst staat Nyenrode Business Universiteit op de derde positie in Nederland.

Prof. dr. Miša Džoljić, Rector Magnificus Nyenrode Business Universiteit is verheugd over de vermelding: “Nyenrode is opgericht voor en door het bedrijfsleven en de nauwe banden met het bedrijfsleven zit in ons DNA. Dat wordt dus ook zo herkend in de markt, blijkt uit deze ranglijst. De studenten van Nyenrode worden opgeleid voor een topfunctie in het bedrijfsleven in binnen- of buitenland door een combinatie van praktijkgerichte en academische aanpak met de focus op persoonlijke ontwikkeling. Het is goed om te zien hoe gewild onze studenten in het bedrijfsleven zijn.”

De enquête van de Times Higher Education Employability Ranking wordt uitgevoerd door Human Resources consultancybureau Emerging in samenwerking met de onderzoeksgroep Trendence.

Boilerplate

Over Nyenrode Business Universiteit
Nyenrode Business Universiteit is de enige particuliere universiteit in Nederland. Het instituut werd in 1946 voor en door het bedrijfsleven opgericht. Nyenrode bereidt mensen met talent en ambitie voor op een carrière in een management-, ondernemers- of accountantsfunctie binnen een internationale omgeving en hecht grote waarde aan sociaal bewustzijn en duurzaam leiderschap, met als motto: Leadership, Entrepreneurship, Stewardship.

Contactpersoon
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws