Breukelen,
30
september
2016
|
16:27
Europe/Amsterdam

Nyenrode Sports Inc. medewerker gaat voor Olympische droom

Vandaag heeft Nyenrode Sports Inc. programma coördinator Carlo Cesar afscheid genomen van zijn collega’s om zijn droom te gaan verwezenlijken: deelnemen aan de Olympische Spelen in Tokyo in 2020. Carlo was vanaf het begin betrokken bij de oprichting van Nyenrode Sports Inc., het internationaal georiënteerde academisch instituut dat  zich richt op directeuren en managers die werkzaam zijn binnen de topsport.

Carlo Cesar begon twee jaar geleden als stagiair op Nyenrode in het kader van zijn opleiding sportmarketing om mee te helpen bij de ontwikkeling en lancering van Nyenrode Sports Inc. Naast zijn studie presteerde Carlo in de topsport als schaatser op de 1000 en 1500 meter en schommelde rond de 15e plek op de Nederlandse ranglijst. Na afloop van zijn stage trad hij in dienst bij Nyenrode als programma coördinator van Nyenrode Sports Inc.

Switch
Een half jaar terug stopte Carlo met de schaatssport om zich aan te melden voor het nationale baanwielrennen team – een bijzondere switch voor een topsporter. Op dit moment traint hij voor het Europees kampioenschap in oktober. De tijdsinspanning die dit vergt, kan Carlo niet meer combineren met zijn werk op Nyenrode. Daarom heeft hij besloten afscheid te nemen en te kiezen voor een voltijdscarrière als topsporter.

Ultieme droom
Nyenrode Sports Inc. oprichter en programma directeur Bartel Berkhout over de stap van Carlo Cesar: “Voor mij heeft Carlo in meerdere opzichten heel veel betekend: hij was de eerste medewerker van Nyenrode Sports Inc. En ook de perfecte match voor ons instituut: Carlo is een topsporter die vanuit zijn absolute passie kon meebouwen aan Nyenrode Sports Inc. Zijn gedrevenheid en openheid is aanstekelijk. Fantastisch om te zien dat Carlo nu voor zijn ultieme droom gaat, de Olympische Spelen in 2020. Dat is een voorbeeld op zichzelf en het past in de (sport-) cultuur van Nyenrode dat ambitieuze mensen echt ergens voor durven te gaan. We blijven Carlo zeer dicht volgen.”

Boilerplate

Over het Sports Leadership Program
In dit 1-jarige executive leiderschapsprogramma komen gepassioneerd leidinggevenden uit de sport bijeen om op innovatieve wijze de wereld van topsport blijvend te verbeteren. Meer weten? Vraag direct de brochure aan of bespreek de mogelijkheden met Sophie Conijn, Program Coördinator (+31 (0)346 291 755 | s.conijn@nyenrode.nl).

Contactpersoon
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws