Breukelen,
10
mei
2017
|
13:19
Europe/Amsterdam

Medewerker als succesfactor van waardengedreven ondernemerschap

Henk van Luijk Lezing op 18 mei 2017

MVO Nederland, Nyenrode Business Universiteit en VNO-NCW organiseren voor de 8e keer de Henk van Luijk Lezing. De sprekers van het evenement gaan in op het belang van de interne verankering voor een succesvol MVO-beleid, en de voordelen die dit heeft. MVO niet alleen voor, maar ook door medewerkers.

Waardengedreven ondernemerschap
Dit jaar wordt de lezing uitgesproken door prof. dr. André Nijhof, hoogleraar Duurzaamheid en Stewardship van Nyenrode Business Universiteit. André Nijhof zal spreken over de rol van medewerkers in het waardengedreven ondernemerschap. Het werken aan MVO biedt de kans om bij medewerkers de trots en beleving bij het werk te versterken, maar nog niet alle bedrijven zien dit in.

Succesvol MVO-beleid
Birgitta Kramer, Manager Duurzaamheid van Vitens, ‘MVO manager van het jaar 2015' spreekt over de praktische uitdagingen en kansen die zich voordoen als MVO en bedrijfscultuur elkaar raken of kruisen. Gerwin de Vries, Directeur van drukkerij Zalsman Kampen, het ‘vitaalste bedrijf van Nederland 2016', gaat in op het geheim van betrokken en intrinsiek gemotiveerde medewerkers en de effecten hiervan op de prestaties van het bedrijf.

Henk van Luijk Lezing
Met de Henk van Luijk Lezing willen de organisatoren jaarlijks een stimulans geven aan het onderwerp bedrijfsethiek. De lezing is in 2010 geïntroduceerd ter nagedachtenis van Henk van Luijk, de nestor van de Nederlandse bedrijfsethiek. De lezing is bedoeld voor relaties en partners van MVO Nederland, Nyenrode Business Universiteit en VNO-NCW, alsmede voor geïnteresseerden in het onderwerp bedrijfsethiek.

Aanmelden uiterlijk vóór 15 mei via een e-mail naar HvLL@nyenrode.nl onder vermelding van naam, bedrijf en contactgegevens. De toegang is gratis. Meer info: www.nyenrode.nl/HenkvanLuijkLezing

Contactpersoon
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws