Breukelen,
10
mei
2017
|
12:32
Europe/Amsterdam

Leen Paape treedt per 1 september 2017 terug uit College van Bestuur Nyenrode

Prof. dr. Leen Paape RA RO CIA zal per 1 september terugtreden als Dean van Nyenrode Business Universiteit en daarmee als lid van het CvB. Na bijna 10 jaar bestuurlijk actief te zijn geweest binnen Nyenrode, is in overleg met het Nyenrode Stichtingsbestuur overeengekomen dat dit een geschikt moment is voor een andere positie. Leen Paape blijft voor drie dagen per week als hoogleraar aan Nyenrode verbonden en zal het Board & Governance team versterken en de commissarissencyclus gaan leiden. De overige twee dagen zal hij besteden aan activiteiten buiten Nyenrode. 

Het Stichtingsbestuur is Leen Paape zeer erkentelijk voor de belangrijke rol die hij voor Nyenrode heeft vervuld. Onder zijn leiding is begin 2008 NIVRA-Nyenrode volledig geïntegreerd binnen Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast heeft hij in de afgelopen jaren het domein Executive Education and Organizational Development (EEOD) succesvol uitgebouwd tot een kwalitatief hoogwaardig en winstgevend onderdeel van Nyenrode Business Universiteit. 

De positie en de inhoud daarvan die door zijn aangekondigde vertrek beschikbaar komt is op dit moment onderwerp van gesprek tussen het CvB en het Stichtingsbestuur. De Ondernemingsraad zal tijdens dat proces gevraagd worden hierin te adviseren.

Contactpersoon
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws