Breukelen,
14
januari
2016
|
16:52
Europe/Amsterdam

Lean-simulatie maakt verbeteringen zichtbaar

Op 16 en 17 februari 2016 vindt in het Nyenrode Lean Institute een tweedaagse Masterclass Lean Management plaats. In een simulatie-omgeving ervaren de deelnemers dan zelf hoe Lean werkt en krijgen zij inzicht in hoe Lean hun organisatie verder kan brengen.

Lean is een managementfilosofie waarbij het draait om het verbeteren van interne processen. De filosofie vindt zijn oorsprong bij de Japanse autofabrikant Toyota. Centraal staat het elimineren van verspillingen, zoals wachttijden of defecten.

Onderdeel van de Masterclass is het daadwerkelijk ervaren en toepassen van Lean in de simulatie-omgeving. “Je ziet letterlijk waar je tegenaan kunt lopen, wat er veranderd en verbeterd moet worden doordat je het zelf moet doen”, zegt deelnemer Marloes van den Bergh over de vorige masterclass.

 “Lean-principes zijn toepasbaar in een productie-omgeving maar ook bijvoorbeeld in de zakelijke dienstverlening. Voor beide sectoren heeft het Nyenrode Lean Institute een simulatie-omgeving. Op academisch niveau de laatste inzichten, gecombineerd met een case- en praktijkgerichte aanpak is de perfecte combinatie om Lean in de vingers te krijgen," aldus René Aernoudts, directeur van het Nyenrode Lean Instituut.

Er zijn nog 5 plaatsen beschikbaar voor de Masterclass Lean Management op 16 en 17 februari a.s. Vanwege de grote belangstelling wordt op 18 en 19 april opnieuw een Masterclass verzorgd.

Meer weten over de tweedaagse Masterclass Lean Management of direct aanmelden? Klik dan hier.

 

Contactpersoon
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws