Breukelen,
01
maart
2016
|
11:36
Europe/Amsterdam

'Kijken met je voeten en denken met je handen'

'Lean-goeroe' Michael Ballé in Masterclass Lean Leiderschapsontwikkeling

Op 21 en 22 maart staat Lean-goeroe dr. Michael Ballé paraat om ‘Lean-leiders’ naar het volgende level te coachen. Hoe kunt u uw team uitdagen in het initiëren van verbeteringen? En hoe kunt u als leider groeien in zowel de 'harde' als de 'zachte' kant? Vraagstukken die Ballé op bijzondere wijze behandelt in de Masterclass Lean Leiderschapsontwikkeling.

In your face
Confronterend en inspirerend. Zo staat dr. Michael Ballé bekend. Hij laat niemand onaangeroerd. Ruim 20 jaar richt Ballé zich op Lean-transformaties. Hij schreef diverse bestsellers over Lean-leiderschap en -transformaties, onder andere ‘De Goudmijn’, ‘De Lean Manager’ en ‘Respectvol Leiderschap’. René Aernoudts, directeur Nyenrode Lean Institute: “Eerdere Masterclasses met Michael Ballé waren een bijzondere belevenis. We zijn daarom zeer verheugd dat we deze Masterclass kunnen aanbieden!”

Respectvol leiderschap
‘Kijken met je voeten en denken met je handen’, dat is samengevat de leiderschapsstijl ‘respectvol leiderschap’ waarmee volgens Ballé duurzame prestaties zijn te behalen. Respectvol leiderschap creëer je door zelf te gaan kijken, in gesprek te gaan en echt te luisteren zodat je in staat bent om de situatie te doorgronden en obstakels kunt wegnemen. In de Masterclass gaat Ballé dieper in hoe je met respectvol leiderschap duurzame resultaten kunt behalen en hoe je dat aan de hand van zeven stappen in de praktijk kunt brengen.

 

 

 

Respectvol leiderschap in zeven stappen.Duurzaam resultaat
De 2-daagse Masterclass Lean Leiderschapsontwikkeling vindt plaats in het Nyenrode Lean Institute waar een Lean-simulatie-omgeving is gecreëerd. Het doel van de Masterclass is om de deelnemers te laten groeien als respectvolle Lean-leider en hun concrete handvatten en praktische tips te geven om de Lean-transformatie in hun organisatie verder te brengen. De Masterclass is daarom gericht op diegenen die al bezig zijn met een Lean-transformatie in hun organisatie.

Wilt u groeien als leider en uw organisatie verder op weg helpen in de Lean-transformatie? Ga de confrontatie aan en kom naar deze bijzondere Masterclass editie met Michael Ballé in de hoofdrol. Meld je aan op: www.nyenrode.nl/masterclass-leanleiderschap

Liever een algemene Masterclass Lean Management, inclusief simulatie? Op 18 en 19 april is de volgende masterclass. Kijk voor meer informatie op: www.nyenrode.nl/lean-masterclass

 

Contactpersoon
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws