Breukelen,
24
februari
2017
|
16:57
Europe/Amsterdam

Introductiedag Part-time MSc in Management (PTMSc21)

Samenvatting

Op 27 januari 2017 werden de nieuwe part-time Master in Management studenten welkom geheten door Program Director Maren Smulders en het voltallige programma-managementteam van PTMSc. Na een interactieve kennismaking en een rondleiding over het landgoed van Nyenrode startte de groep PTMSc21 met hun eerste college over Accounting. 

Op 27 januari 2017 begonnen 68 studenten aan hun part-time Master in Management-studie by Nyenrode. Zij werden in het Koetshuis welkom geheten door Program Director Maren Smulders en het voltallige programma-managementteam van PTMSc. Edgar Karssing en Jaap Schaveling zorgden ervoor dat de studenten op interactieve wijze met elkaar kennismaakten waarna leden van het NCV/CDP-bestuur een rondleiding gaven over het landgoed.

Vaste traditie is het stamppottenbuffet bij de Lakei waarna de studenten van start gingen met het eerste college van hun studie ‘Accounting voor Managers’, op meeslepende wijze gegeven door Herman van der Meulen en Cees Komen. De dag werd afgesloten met een borrel in de Plesmanbar waar ook voorgaande lichtingen van de PTMSc aanwezig waren. Bekijk bovenstaande video voor een impressie van de introductiedag.

 

Nieuwsgierig geworden en wil jij ook naast jouw baan bedrijfskunde studeren? Bekijk dan onze website voor meer informatie: www.nyenrode.nl/PTMSc of meld je aan voor onze Open Avond op maandag 22 mei!​

Contactpersoon
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws