Breukelen,
28
augustus
2015
|
15:07
Europe/Amsterdam

Hockeybondscoaches Marijne en Caldas in Nyenrode Sports Leadership Program

In september 2015 gaat het Sports Leadership Program op Nyenrode van start. Voor de eerste lichting hebben topsportcoaches en bestuurders, alsook ambitieuze ex-sporters en ondernemers zich aangemeld. Zo ook Sjoerd Marijne en Max Caldas, beide hockeybondscoach voor respectievelijk het Nederlands dames- en herenelftal.

Sjoerd Marijne vertelt waarom hij start met het Sports Leadership Program: “Ik wil me laten inspireren door coaches uit andere sporten en mensen uit het bedrijfsleven en mijn kennis verbreden om weer verder te groeien. Als coach kan je jezelf inmiddels altijd verbeteren." Ook Max Caldas streeft naar persoonlijke groei: "Ik ben nieuwsgierig naar informatie en kennis. Via verschillende collega’s en andere sporten wil ik groeien en de kans hebben om verder te komen dan waar ik nu sta.”

Bartel Berkhout, oprichter van Nyenrode Sports Inc. over hun deelname: "Uiteraard ben ik blij met de deelname van deze twee ervaren en bijzondere personen. Ieder met een eigen verhaal en ambitie, maar universeel de permanente honger om zich verder te blijven ontwikkelen".

Eerder werd al bekend gemaakt dat Mark Tuitert en Steven de Jongh onderdeel zijn van de eerste lichting van het Sports Leadership Program. Lees ook de verhalen van Mark Tuitert en Steven de Jongh.

Het Sports Leadership Program van Nyenrode is gericht op topcoaches en -bestuurders uit de internationale sportwereld. De eerste editie start op 7 september 2015. Meer informatie over het Sports Leadership Program op www.nyenrodesports.com/SportsLeadership.

 

 

 

Contactpersoon
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws