Breukelen,
13
juli
2016
|
11:42
Europe/Amsterdam

"De kunst van het carrière maken"

Nyenrode-alumni vertellen hun verhaal in foto-expositie

Sommigen gaan er voor en doen er alles aan. Anderen kiezen, ook bewust, voor evenwichtige balans in werk en privé. Soms ook wordt een carrière tijdelijk onderbroken, zelf gekozen of omdat het even stopt, en later weer opgepakt. Hoe dan ook: carrière is voor hoogopgeleiden een belangrijk thema.

Een kleine foto-tentoonstelling op Nyenrode Business Universiteit toont portretten van zeven Nyenrode-alumni die een bliksemcarrière hebben gemaakt, met daarbij kort hun verhalen. Zij horen allemaal bij de top 100 van de laatste editie van de Goudhaantjes van Management Team uit 2015, wat betekent dat ze toen nog geen 45 waren en al een grote omzetverantwoordelijkheid hebben. Uit de verhalen van de alumni blijkt dat ook carrière maken in zekere zin een kunst is.

De alumni in de expositie zijn Fleur Dujardin, Hans van Geloven, Joost Ravoo, Lena Olivier, Maartje Bouvy, Marjolein Slappendel en Mark Giesbers.

De foto-expositie “De kunst van het carrière maken” is een iniaitief van de kunstcommissie van Nyenrode en is deze zomer te zien in de hal van het Dr. Albert Heijn-gebouw op Nyenrode Business Universiteit.

Nyenrode is een particuliere onderwijsinstelling en daarom gewoonlijk niet vrij toegankelijk voor het publiek. De foto-expositie is hierdoor alleen zonder afspraak te bezoeken door studenten, alumni, medewerkers en gasten van de universiteit.

Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws