Breukelen,
08
september
2015
|
15:07
Europe/Amsterdam

Advocatenkantoor Baker & McKenzie sluit partnership met Nyenrode Sports Inc.

Nyenrode Sports Inc. verwelkomt advocatenkantoor Baker & McKenzie Amsterdam als nieuwe strategische partner. Met deze samenwerking ondersteunen de fiscale en juridische specialisten van het kantoor het curriculum van de programma’s van Nyenrode Sports Inc.

Baker & McKenzie zal in het kader van het partnership met Nyenrode Sports Inc. onder andere gastcolleges geven omtrent wet- en regelgeving en fiscale aspecten, waarmee sporters, coaches en bestuurders uit topsportomgevingen te maken krijgen.

Maarten Hoelen, partner Tax bij Baker & McKenzie Amsterdam kijkt als sportliefhebber uit naar de samenwerking tussen Nyenrode Sports Inc. en Baker & McKenzie Amsterdam: "Samen met een team van specialisten deel ik graag via het Sports Leadership Program onze kennis en expertise op het gebied van compliance, fiscale regelgeving en op het gebied van handhaving, een onderwerp dat steeds meer aandacht krijgt binnen de sport. Net als in het bedrijfsleven gaat het in een topsportomgeving om het nemen van de juiste beslissing op het juiste moment. Een van de doelen van het programma is (toekomstige) sportleiders daarbij te ondersteunen om op het hoogste niveau te kunnen presteren. Daar dragen wij graag aan bij."

Bartel Berkhout, oprichter van Nyenrode Sports Inc. voegt daaraan toe: "Wij zijn verheugd dat Baker & McKenzie ons ondersteunt in het opleiden van de nieuwe generatie sportleiders, die ook op sleutelmomenten soms juridisch de juiste beslissingen moeten kunnen nemen."

Maandag 7 september is de eerste lichting van het Sports Leadership Programma van start gegaan met zestien deelnemers, met onder meer Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert en de Nederlandse hockey bondscoaches Max Caldas en Sjoerd Marijne. Baker & McKenzie sluit aan bij de andere partners van Nyenrode Sports Inc., waaronder Google, CGI, Team Giant-Alpecin, University of Oregon, Phoenix Opleidingen en het Amsterdam Medisch Centrum.

Boilerplate

Nyenrode Sports Inc.
Nyenrode Sports Inc. stimuleert en begeleidt sportcoaches, -managers en bestuurders bij het maken van een volgende stap in hun carrière in sport en draagt daarmee bij aan het creëren van een duurzaam (top) sportklimaat. Hen worden leiderschapsvaardigheden en kennis geboden om ze in staat te stellen hun ambities met sporters, sportteams en –organisaties op het hoogste niveau te realiseren. Nyenrode Sports Inc. streeft naar een duurzame, optimaal presterende, sportwereld gevormd door excellent leiderschap. Daarom begeleidt het sportcoaches, -managers en –bestuurders naar excellent leiderschap via educatie, ontwikkeling en coaching.

Baker & McKenzie Amsterdam
Baker & McKenzie Amsterdam biedt Nederlandse en buitenlandse grootzakelijke ondernemingen onafhankelijk juridisch, fiscaal en notarieel advies op het hoogste niveau, zowel nationaal als internationaal. Baker & McKenzie Amsterdam was het eerste advocatenkantoor in Nederland met een multinationaal netwerk (1957) en het eerste kantoor met een geïntegreerde civiele- fiscale en notariële praktijk.

Contactpersoon
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws